20/03/2023 05:49:33
CARTA DE SERVEIS ÀREA DE CICLE HÍDRIC

Triptic Carta Serveis CICLE HIDRIC

QUI SOM

Cicle Hídric és l’Àrea de la Diputació d’Alacant que s’ocupa de caracteritzar la situació dels recursos hídrics provincials i donar assessorament tècnic a les administracions locals, així com de construir infraestructures hidràuliques que proporcionen servei als municipis.

 

Per a això comptem amb personal altament qualificat i amb el material tècnic necessari, així com amb les tecnologies del Sistema de Telegestió Provincial, que permet monitorar en temps real el funcionament de les infraestructures hidràuliques controlades en els municipis provincials.

 

MISSIÓ I VISIÓ

La nostra missió és assegurar el subministrament d’aigua en quantitat i qualitat suficients per al proveïment municipal i garantir un adequat sistema de sanejament per a millorar la qualitat de vida del ciutadà i preservar el medi ambient, així com prestar assessorament en l’òptima gestió del recurs i de les infraestructures hidràuliques.

 

Amb un règim de funcionament semblant al d’una consultora d’enginyeria en la qual les despeses de funcionament són sufragats per la Diputació d’Alacant, aspirem a satisfer les necessitats hídriques dels ajuntaments i entitats locals provincials com a consorcis, mancomunitats i comunitats d’usuaris.

 

ON TROBAR-NOS

Diputació d’Alacant. Àrea de Cicle Hídric

Oficina Tècnica

Avinguda d’Oriola, Núm. 128 – 03006 Alacant

Telèfon: 965 107 375    Fax: 965 107 396

Horari d’atenció: dilluns a divendres de 8.00 a 15:00h

 

https://www.ciclohidrico.com

e-mail:  ciclohidrico@diputacionalicante.es

Twitter: @AMEDipuAlicante

Facebook:

www.facebook.com/aguamedioambienteenergiadiputacionalicante